Arbeidsrecht advocaat nodig?
Bel vrijblijvend: 020 - 794 37 78
Home > Advocatenkantoor
weegschaal advocatenkantoor Amsterdam

Advocatenkantoor in Amsterdam

Ervaren advocaten

De advocaten van Gimbrère International zijn zeer ervaren. Wij weten alles van het arbeidsrecht en staan klaar om uw zaak in Amsterdam op ons te nemen. Onze werknemers zijn onder andere op het gebied van ontslagrecht gespecialiseerd. Bij ons kunt u rekenen op praktisch en gefundeerd advies. Uw belang staat voorop. Uw arbeidsrecht advocaat gaat op zoek naar de optimale oplossing.

Onze arbeidsrecht advocaten

    • Mr. Claudie Gimbrère

Mr. Claudie Gimbrère heeft meerdere jaren ervaring bij een advocatenkantoor in Amsterdam. Daarna is zij het kantoor van Gimbrère International Advocaten in onze hoofdstad komen versterken. Claudie is gespecialiseerd in arbeidsrecht. Ze hanteert altijd een persoonlijke aanpak. Deze komt zeer van pas in samenwerkingen met ondernemingen. Mr. Claudie Gimbrère heeft veel ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers. Particulieren kunnen echter ook bij haar terecht. Het streven is altijd een werkbare oplossing. Indien nodig gaat zij voor cliënten de strijd aan via een procedure.

    • Mr. Frank Penders

Arbeidsrechtadvocaat Frank Penders houdt zich al vijf jaar bezig met zijn rechtsgebied. Hij biedt zowel werkgevers als werknemers juridische ondersteuning. Door zijn werk als curator in faillissementen voelt hij zicht betrokken tot ondernemingen. Hij heeft ervaring op het gebied van arbeidsconflicten, ontslag, arbeidsvoorwaarden en reorganisaties. Mr. Penders staat voor u klaar om uw arbeidsrechtelijke kwestie aan te pakken.

Menu