Arbeidsrecht advocaat nodig?
Bel vrijblijvend: 020 - 794 37 78
Home > Contractenrecht
Pen en contract

Contractenrecht in Amsterdam

Juridisch hulp bij arbeidscontracten

Heeft u een arbeidsrecht advocaat nodig voor contractenrecht? Gimbrère Advocaten staat voor een samenwerkingsovereenkomst opstellen voor u klaar. Wij weten precies wat de laatste ontwikkelingen zijn en hoe we u juridisch kunnen bijstaan in Amsterdam en omgeving.

Een arbeidsovereenkomst, ook wel arbeidscontract genoemd, is de overeenkomst tussen werknemer en werkgever. Het is heel erg belangrijk dat arbeidsovereenkomsten juridisch correct opgesteld zijn. Contractenrecht houdt zich bezig met de duur en de beëindiging van overeenkomsten. Wilt u een arbeidsovereenkomst opstellen? Wij helpen u graag in Amsterdam en omgeving.

Advocaat contractenrecht

Een arbeidscontract opstellen lijkt eenvoudig, maar is essentieel wanneer er conflicten ontstaan tussen werkgever en werknemer. Voorkom problemen en laat u juridisch adviseren door een ervaren arbeidsrecht advocaat bij het opstellen van een arbeidscontract.

In een arbeidscontract staan een aantal zaken, zoals het te verrichten werk, de beloning voor het te verrichten werk en de gezagsverhouding.

Arbeidscontract opstellen in Amsterdam

Er zijn verschillende soorten arbeidscontracten. Een arbeidscontract met onbepaalde tijd wordt ook wel een vast contract genoemd. Bij verlenging van het derde tijdelijke contract is het afsluiten van een vast contract verplicht.

Meestal krijgt een werknemer echter eerst een contract voor bepaalde tijd. Vaak is dit een jaar of half jaar. In andere gevallen wordt de overeenkomst afgesloten voor de duur van een opdracht. Voor elk soort contract gelden er andere regels. Zo is het in veel gevallen sinds 1 januari 2015 niet meer mogelijk om een concurrentiebeding in een tijdelijk contract te zetten.

Meer weten over een arbeidsovereenkomst opstellen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel ons in Amsterdam of vul ons contactformulier in.

Menu