Arbeidsrecht advocaat nodig?
Bel vrijblijvend: 020 - 794 37 78
Home > Ontslag
Ontslag Amsterdam

Ontslag in Amsterdam

Advies over ontslag

Heeft u ontslag gekregen of bent u als werkgever van plan uw werknemer te ontslaan? In beide gevallen geven wij u graag advies. Wij zijn werkzaam in Amsterdam en in de omgeving van Amsterdam. Als u ontslag heeft gekregen is het prettig om te weten wat uw rechten en plichten zijn. Ook als u ontslag dreigt te krijgen, kunnen wij u precies vertellen wat u wel en wat u beter niet kunt doen. Ontslag betekent dat de arbeidsovereenkomst beëindigd wordt. Hiervoor zijn vier manieren:

• Door opzegging van het arbeidscontract (via UWV WERKbedrijf)
• Door ontbindingsuitspraak van de Kantonrechter
• Door beëindiging arbeidscontract van rechtswege
• Ontslag met wederzijds goedvinden (beëindigingsovereenkomst)

Bemiddeling

Gimbrère Advocaten is uw advocaat op het gebied van arbeidsrecht in Amsterdam en regio Amsterdam. Wij helpen u graag bij al uw ontslagzaken. Wij maken uw probleem voor u overzichtelijk en brengen uw zaak zo snel mogelijk tot een goed einde. Wij adviseren en bemiddelen bij uw arbeidsrechtzaak. Is dit niet voldoende? Dan staan wij u ook bij in de rechtszaal. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Of heeft u direct een professionele advocaat nodig in Amsterdam of in de buurt van Amsterdam? Wij geven u graag deskundig en persoonlijk advies bij ontslag.

Let op! Per 1 juli 2015 gelden er nieuwe regels binnen het ontslagrecht door de nieuwe Wet Werk en Zekerheid. De ontslagprocedure verandert en de ontslagvergoeding maakt plaats voor een transitievergoeding. Er geldt voor kleine bedrijven en oudere werknemers nog wel een overgangstermijn. Lees hier meer.

Menu